jojawestern.blogg.se

Super

I förrgår blev ett mjukgörande pass i ridhuset och han var så duktig gick så sjukt bra!! Sen skrittade vi av genom byn med tränset på hornet... måste ju testa! Han var så lugn och lyssnade på allt! 


Igår när jag var ledig började dagen med en tvättmaskin, sen åkte jag till stallet och red ett grymt bra pass med Jack i ridhuset när jag insåg att skruven till sidostycket på tränset hade släppt så vi tog av tränset och tränade lite svängar i halsring istället vilket gick bra han lyssnade fint även om det inte ser snyggt ut... 

Sen kom Emelie till stallet och vi gjorde klart stallet innan vi åkte hem till mig, där hon dejtade soffan och jag bytte tvätt, diskade och rensade grusgången. Så skönt att bara vara vi och kunna umgås på det sätt vi gör! Och prata fritt och få goda råd, vi gick igenom lite klänningar jag hade också vilket gick bra, fick en bra överblick. 

Idag vaknade jag helt slut och låg i sängen fram till halv 11-11... gick upp o åt frukost sen har jag slöat vid tvn idag. Ska ta tag i disken och fixa sängen och den rena tvätten.... SNART.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: