jojawestern.blogg.se

Wow mycket har hänt

Den senaste månaden har varit spännande och mycket roligt har hänt, kändes otroligt bra att vara igång med Jack igen och på något vis känner jag mig tacksam när min kropp värker av utmattning efter en dag med full rulle för då känner jag att jag faktiskt kan använda min kropp igen. 


Vi började med en Finlandskryssning den 11-13 Juli, vi åkte tillsammans med hans föräldrar, vi kollade in deras hytt först innan vi gick till vår egna hytt, mysigt med havsutsikt! Vi småpratade lite om framtiden osv. Sånt som vi gör ganska ofta, sen helt plötsligt går han ner på knä!! 

Han friade och jag sa ja, känns helt fantastiskt. Många är väl osäkra på om vårt förhållande kommer hålla osv eftersom vi inte har varit tillsammans så länge men jag gjorde det som kändes rätt ❤️ han hade till och med provat ut en ring med rätt storlek! ❤️

Kryssningen kändes välbehövlig och bara släppa allting kring vardagen och bara vara kär. 


Sen när vi kom hem så blev det en sväng runt till alla så att de fick stilla sin nyfikenhet, jag hade verkligen ingen aning om att han skulle fria! Senare veckan därpå blev det förlovningsmiddag med mina föräldrar vilket var jättemysigt. 

Sen var det iväg med båt igen bara en dagstur till Mariehamn onsdagen den 19, tillsammans med hela hans familj, jättemysigt som avslutades med grillning hemma hos hans föräldrar med lite gott att dricka till. 


Sen närmade det sig slutet för hans semester så då tog jag med honom till mitt gamla jobb så åt vi glass på bondens glasskalas så fick man lite sommarfeeling tillslut.

Sen var det slut på den lyckliga sagan... jag hinner komma hem och landa efter alla äventyr sen har Jack ett sår på benet när mamma har hand om honom under helgen. Såg inte så farligt ut när jag såg såret på bild, men mamma tvättade ur det osv. Sen när jag kommer på måndagen så är han helt svullen och har jätteont och haltar. Tog temp på honom och han hade 37 på morgonen och sen på kvällen hade han 38. Flugorna sitter i såret hela tiden och det är ett så dumt ställe så man kan inte riktigt göra ett bra förband heller. När jag kom på tisdag morgon så hade hela benet svullnat upp och han hade nästan 39 graders feber så då ringde jag ut veterinären. 


Det blev tillslut penicillin kur och smärtlindring, såret var ca 5 cm djupt. Han blir behandlad för lymfangit nu och fick penicillin 2 ggr om dagen i 3 dagar och metacam 1 gång om dagen. Nu är det penicillin och metacam en gång om dagen, boxvila fram tills att svullnaden har lagt sig och att han kan röra ordentligt på sig. Så jag åker dit på morgonen, mockar och fixar och går ca 30 minuter med honom och ger honom penicillin, sen åker jag och jobbar och åker till stallet efteråt och ger honom smärtlindring, mockar och nattar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: