jojawestern.blogg.se

Fredag

Wohooooo God morgon Fredag! 
Förut har jag aldrig förstått riktigt hur alla ser framemot fredagar och helg, men det var ju mestadels för att jag jobbade mycket helg. Men nu har jag börjat komma in i känslan att jag är ledig varje lördag och söndag, det känns som om veckorna rusar förbi, man hinner inte med någonting. Innan man vet ordet av så har hela veckan gått och helgen flyger förbi ännu snabbare. 

Jack vilade i onsdags och igår tog vi en snabbis i ridhuset helt barbacka. Min energi försvann helt i stallet, men idag hoppas jag på att jag orkar rida honom ordentligt, känns mest som vi står och trampar vatten utan att bli bättre. Så det gör det hela lite segt och jag tappar lite energi, för jag känner att vi inte kommer framåt, jag vet vad vi behöver bli bättre på men jag kan inte lösa det själv, känns det som. 

Hur som helst, ikväll blir det mysfredag med min man efter stallet. 

Ha en fantastisk fredag! 

(null)


God morgon Tisdag!

God morgon! 

Dagen började med kärringstopp i en korsning och några hundralappar fattigare innan jag åkte till jobbet imorse. Märkte inte alls av halkan idag men såg senare på facebook att alla klagade på kylan och halkan som var idag. Jag har ju visserligen dubbdäck på nu för tiden. 

Dagen idag bjuder på jobb, sen pker jag till Jack och ska rida igenom honom med stången idag. Sen hem till min man! 

Igår red jag igenom honom på tränsbettet som jag gjort de senaste gångerna vilket gick så sjukt bra, är galet nöjd med honom, så idag tar vi stången och finslipar på tävlingsformen istället. 

Hoppas alla ni får en fantastisk tisdag! Måndag

Välkommen måndag morgon! 


Jag är glad och positiv att åka till jobbet för en ny, givande och rolig arbetsvecka. Jag och Maria började som vanligt dagen med gratis frukost innan vi gick till kontoret och startade upp datorerna. Nu har telefonerna börjat ringa lite och måndagen börjar sakta rulla igång. Min älskade sambo skiftade vinterhjulen på min bil i helgen så nu behöver jag inte vara orolig att vara ute och köra tidigt på morgonen, förra veckan fick jag skrapa rutan 2 gånger. 

I helgen så hade jag insläpp på lördagen, så började helgen med en välbehövlig sovmorgon, sen åkte Lars iväg med min bil och skiftade hjul och jag åkte till syrran som var hemkommen från Bali. Sen åkte vi till stallet och fotade och red båda hästarna, gick inte alls bra med Jack, så istället för att tappa tålamodet så fokuserade jag på att böja igenom honom och mjukgöra. 

Vi mockade och fixade klart allting inför insläppet, sedan handlade vi och åkte hem till syrran och gick igenom bilderna hon hade tagit på Jack. Sen kl 18 åkte vi till stallet och tog in hästarna, syrran fick åka med mig hem och vi käkade middag tillsammans och sen kom Lars också och myste. 

Söndagen så klev jag upp 05.15 och åkte och fixade stallet, släppte ut hästarna, mockade och red Jack. Sen kom jag hem och somnade om några timmar innan vi klev upp och hade en mysig söndagsfrukost! Jag mådde inget vidare och gick och somnade om igen, Lars åkte vidare till mina föräldrar och hjälpte dom med lite saker sen på eftermiddagen vid ca 14-15 kom han hem och jag gick upp och så tog vi en promenad tillsammans till stranden. Sedan blev det mys i soffan innan jag gick upp och duschade, sen började jag med middagen. Tidig kväll blev det och jag känner mig ändå nöjd med helgen. 

Idag så väntas nya samtal och kunder på jobbet och sen ska jag jobba igenom Jack på tränsbettet idag. Sen hem och laga middag och njuta med min man❤️ Mycket har hänt

Hej, nu var det länge sedan jag skrev här igen. Mycket har hänt i mitt liv sedan sist, men vi börjar väl med Jack, vi har ridit ut sjukt mycket och jobbat i intervaller och sen i ridhuset har det var bommar. Men jag rider ut 2-3 dagar i veckan ca. I ridhuset tycker jag att han faktiskt har briljerat otroligt bra, och det märks att han har blivit mycket starkare. Jag ska försöka ta några före och efterbilder på honom. 


Nu har jag också bytt jobb, jag har varit sugen på det ett bra tag men i slutet av augusti så bestämde jag mig för att söka nytt. Vilket resulterade i att jag blev heltidsanställd hos Autorekrytering och utlånad till Upplands Motor i Kista, när uppdraget är slut här så hittar Autorekrytering ett nytt jobb och jag får alltid i en grundlön oavsett om jag har ett uppdrag eller inte. Så nu jobbar jag vardagar 7-16 det är så sjukt skönt, med ett mer rutinfast schema, jag är oftast i Norrtälje kl 17 och sen är jag i stallet och tar hand om Jack, sen hemma ca 19.30-20 och fixar mat, diskar, packar om väskorna inför morgondagen och pysslar lite sen hoppar man i säng för klockan ringer 05. Hittills så har det schemat varit bra och jag orkar sitta och köra till och från jobbet. 

Sen har Lars hunnit fylla år också, det blev en fantastisk dag med alla våra vänner och familj, jag hade bakat en kladdkaka och en blåbärspaj sen hade vi beställt två tårtor från Flygfyren, men typ alla var snälla och sa att hembakat var godast. 

Vi har också hunnit med ett fantastiskt bröllop i Stockholm med några av Lars kunder och hans kollegor. 

Nu sitter jag på jobbet och har tagit 3 samtal på 2 timmar... lite segt men får betalt för att inte göra något. 

Idag får Jack vila så jag ska på fotvård så jag fixar bara stallet idag. 

Hoppas alla ni får en fantastisk dag!