jojawestern.blogg.se

Tisdag igen

Hej ni fina läsare, hoppas ni hade en trevlig påsk! 

Min förra vecka var sjukt tung med förkylning och allt möjligt så var bara bra att T kunde rida Jack så mycket. På skärtorsdagen hade vi halvdag på jobbet och så passade jag på att dra fram släpet och lasta Jack och träna på att åka iväg. Vilket gick helt okej, för att ha varit så länge sedan han åkte. På kvällen kom sedan mina vovvar hem ❤️ supermysigt att ha dom hemma hela långhelgen.... trodde jag... Dastin verkar inte riktigt trivas då han kissar inne och väcker oss mitt i natten för att gå ut, han som annars är morgontrött och inte behöver gå ut förrän vid 9-10 tiden ca 12 timmar efter sista kvällsrundan liksom. Så det var upp vid 5 på kissrunda och sen in och lägga sig igen. 

T kom och red Jack på långfredagen vilket inte gick super då han hade annat för sig. Så jag hoppade upp och red igenom honom och förklarade för T hur jag gjorde och varför jag gjorde som jag gjorde. Sen kom Em över också och tog en middag och njöt med mig och snackade bara. Lördagen förflöt bra med långa promenader, ont i benet och Jack, hundarna har legat i bilen medan jag har ridit i lugn och ro vilket har gått super med dom! 

På söndagen så var det upp igen och fixa häst och hundar innan det vart hem och duscha och fixa sig för att åka på påsklunch med älsklingens bröder och föräldrar. Supermysigt och sen grillade vi till middag och njöt av tårta. Hundarna hade det superbra i bilen mellan promenaderna!  På måndagen gick jag med vovvarna och åkte till stallet, såg ett sår på bakbenet som var nytt så tänkte bara ta ner honom i ridhuset och kolla så att han inte haltar. Vilket han inte gjorde så då hoppade jag upp barbacka i grimma, men han var så pigg för det var en ny häst där nere och så knakade det i väggen så då gled jag av precis när jag hoppade upp! Sedan var det upp och på med sadel och träns och rida igenom honom, satan vad bra det gick sen. När jag var klar i stallet så gick jag en runda med hundarna och när vi kom hem så var Per och Camilla hos oss och hjälpte oss att sy upp lite gardiner och sätta kabellister. 

Blev skitsnyggt så jag är supernöjd! Idag kanske jag ska ta och dra fram Jennys släp som vi troligen kommer använda på tävlingen då mamma kommer tävla med Q och använder vårt släp. Eller om jag bara ska rida igenom honom, och ta släpet en dag när jag inte har hundarna i bakluckan också... 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: